Keukenhuis keukens Gent

Keukenhuis keukens Gent? Keukenhuis keukens is een keunkezaak die zich richt op de wensen van de klant. Ook bieden ze u een enorme keuze aan stijlen, vormen kleuren en nog veel meer.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Keukenhuis keukens Gent

Keukenhuis keukens Gent

Het Keukenhuis keukens Gent
Antwerpsesteenweg 693
9040 Gent
092598041
www.keukenhuis.be

Keukenhuis keukens Gent openingsuren

De toonzaal van Keukenhuis in Gent is gesloten, excuses voor het ongemak. Keukenhuis heeft momenteel een toonzaal in Aartselaar, Sint-Amandsberg en Sint-Stevens-Woluwe.

Koopzondagen en Feestdagen

Er is geen informatie beschikbaar over de openingstijden op de zondag. Over feestdagen is helaas niets bekend. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. U vindt hier ook nog meer informatie over de toonzaal zelf.

Keukenhuis keukens Gent telefonisch contact

Heeft u een vraag over Keukenhuis keukens in Gent en kunt u daarvoor niet bij de toonzaal terecht?

Keukenhuis keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. Daarom is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de toonzaal tijdens de openingsuren. Het telefoonnummer van deze toonzaal is: 09 259 80 41.

Klantenservice Keukenhuis keukens

Heeft u een garantie, algemene of servicevraag? Dan kunt u ook contact op nemen met de algemene klantenservice: 09 259 80 41. Wilt u liever niet telefonisch maar op een andere manier contact opnemen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor kunt u onderaan de pagina de toonzaal kiezen, en u wordt daarbij direct doorgestuurd naar de mail. Hier kunt u ook contact opnemen. Na het verzenden van het formulier zullen zij uw vraag en/of probleem zo spoedig mogelijk behandelen.