AL AL keukens Gent

AL AL keukens Gent? AL AL richt zich in het bijzonder op het bruikbaar design en de opstelling van de keukens die op maat gemaakt worden. De keuken is de plaats waar u vaak het meest te vinden bent in het huis. Als u dan in een aangename sfeer zit, waar u uw prettig in voelt en uw eigen persoonlijkheid in terug te vinden is, is het doel van AL AL behaalt.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

AL AL keukens Gent

 

AL AL keukens Gent toonzaalAL AL keukens Gent
Kortrijksesteenweg 69
9830 Sint-Martens-Latem
09 225 50 85
www.alal.be

AL AL keukens Gent openingsuren

De openingsuren van AL AL keuken Gent zijn als volgt:

Maandag t/m zondag van 10:00 uur tot en met 18:00 uur.

Koopzondagen en Feestdagen

Het is weekend en u wilt lekker op pad? AL AL is op zondag geopend van 10 uur tot en met 18 uur.

Over feestdagen is helaas niets bekend. Kijk voor meer uitgebreide informatie op de website. U vindt hier ook nog meer informatie over de toonzaal zelf.

AL AL keukens Gent telefonisch contact

Heekeukens Gent Al Al keukensft u een vraag over AL AL keukens in Gent en kunt u daarvoor niet bij de toonzaal terecht?

AL AL keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. Daarom is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de toonzaal tijdens de openingsuren. Het telefoonnummer van deze toonzaal is: 09 225 50 85.

Klantenservice AL AL keukens

Heeft u een garantie, algemene of servicevraag? Dan kunt u ook contact op nemen met de algemene klantenservice: 09 225 50 85. Wilt u liever niet telefonisch maar op een andere manier contact opnemen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor kunt u onderaan de pagina de toonzaal kiezen, en u wordt daarbij direct doorgestuurd naar de mail. Hier kunt u ook contact opnemen. Na het verzenden van het formulier zullen zij uw vraag en/of probleem zo spoedig mogelijk behandelen.